Sunday, May 23, 2010

Penang Reception

Continue with Penang Reception.. :) I’m selling off my wedding dress + Sinan’s suit. Anyone interested..please PM me. Together with my Ivory White shoe.. not including Sinan’s shoes. Kalau sapa perasan..baju makeup sama dengan baju guna masa tunang harituh..hihi.. recycle.. ade je baju lain ...baru beli khas utk makeup session..tapi kelam kabut belasah jer..plus Sinan pickup me from home to Hotel Seri Malaysia lambat. hihi We also had a surprise visit from Paklah. He was visiting his area during this time + he mengambil kesempatan pergi kenduri. Mine was the first venue he visited. Tqssss sooo much frens datang all the way from Kuching. Love Love ! TQs Chee Yong.. you memang la..Sinan jadi actor korea sudah. Chee Yong was soo excited to come to my wedding. He made two baju melayu.. one for akad nikah and one for my reception. Love Love.. I hutang belanja you Alrawsha lagi kan..aduissh!! TQS to The Pengapits Hairul and Akmal Mot! Haha.. perasaan tak one picture yang Sinan keluar from car..I am supose to sit at Sinan's side..so plan he akan buka the pintu la konon.. Dush kelam kabut dihotel tersilap daa.. tak puas hati!! Dush! nih kureng ckit. Some of pictures ada shadow diri sendiri which is tak cantik dalam gambar.. emm.. nih sebab salah setting lampu dewan. For those yang nak kahwin dewan, please make sure that the coordinator of the dewan switch on all the lampu. make it as bright as possible k. Baru cantik dalam gambar and video!! Date: 19 Disember 2009 Venue: Dewan Sri Endon, Pusat Budi Penyayanng Kepala Batas, Penang. Photos: Daniel Zain Pelamin + Deco: Hassan Abu Bakar Dress Material: Lace – Tanah Abang, Jakarta. ( Murah bangat. RM100 for 4meters), Kain – Deutches – Jakel Dress: Nik Erwan Roseli. Detailing + Finishing: Dzull Classique ( Kerja 24 jam ok detailing tuh. cantik sgt ) Suit: Dylan Material: Deutches from Jakel KL. ( RM70/m we dapat dalam RM24/m) hihi.. ade cara.. nak tahu PM me Makeup by Kak Sue . Favor: Duriankahwin Videography: Horahorey

3 comments:

liza said...

Salam kenal,

I was bloghopping, nampak gambar reception u ni. Cantik la.

Yang tudung putih tu, kain jenis apa ye? Coz i pun akan pakai ala2 dress + laki pakai tuxedo.

Tapi takde idea nak pakai tudung camne, coz i mmg tak biasa pakai tudung awning. Tudung yg u pakai looks so nice.

thanks!

choclairissa said...

cantik2..rasa nk kawen lg jugak..

Anonymous said...

nak jual ke baju kawin tu?? huhu..
veil sgt cntik.. kalo nak jual,, i nak beli lah.. hehe